Blog
Eliminarea televizoarelor din dormitor „ar putea ajuta la abordarea obezității copilului”
Eliminarea televizoarelor din dormitor „ar putea ajuta la abordarea obezității copilului”
Cu toate acestea, cercetătorii notează că, din moment ce studiul lor nu a monitorizat aceste asociații, nu sunt în măsură să le considere o cauză a creșterii IMC la copii.
Eliminarea televizoarelor din dormitor „ar putea ajuta la abordarea obezității copilului”
Anchetatorii sugerează că eliminarea televizoarelor din dormitoarele copiilor ar putea fi un „pas important” în lupta împotriva obezității copilăriei din SUA.
Ei scriu:
„Spre deosebire de limitarea timpului ecranului, care poate necesita o monitorizare consistentă a părinților, eliminarea televiziunii dormitorului unui copil este o schimbare structurală a mediului electronic al copilului, care este potențial De mult timp. ”
Autorii adaugă că Academia Americană de Pediatrie recomandă împotriva copiilor care au televizoare în dormitorul lor și că acest studiu ar trebui să motiveze pediatrii să sprijine aceste recomandări atunci când vorbesc cu pacienții.
Cu toate acestea, anchetatorii subliniază că la momentul acestui studiu, care a început în 2003, televizoarele au fost principala formă de expunere media pentru copii.
Ei remarcă faptul că, deoarece copiii sunt acum expuși la media prin alte tipuri de dispozitive electronice, cum ar fi smartphone -urile și computerele laptopului, ar trebui efectuate studii suplimentare pentru a evalua dacă aceste tipuri de expunere media contribuie la creșterea în greutate la copii .
Acesta nu este primul studiu care asociază televizoarele dormitorului cu obezitatea copilului. În 2012, Medical News a raportat astăzi cercetări care sugerează că copiii care au televizoare, calculatoare și alte dispozitive electronice din dormitoarele lor au 28% mai multe șanse să devină supraponderale și cu 30% mai multe șanse să devină obezi.
- Sănătate publică
- Nutriție/Dietă
- Obezitate/Pierdere în greutate/Fitness
- Pediatrie/Sănătate pentru copii
bere, aport de ciocolată între factori care influențează microbiomul intestinal
analizând peste 1.000 de probe de scaun uman, cercetătorii din Belgia au descoperit o serie de factori de dietă și stil de viață care influențează compoziția microbiotei intestinale, cu aportul de bere și ciocolată printre cei identificați.
lider de studiu Prof. Jeroen Raes, de la Universitatea din Leuven (KU Leuven) din Belgia, iar echipa sa spun că rezultatele lor ar putea informa mai bine studiile viitoare care investighează modul în care Microbiomul intestinal – populația de microbi care trăiesc în intestin – afectează boala umană.
Rezultatele-publicate recent în revista Science-provin din Proiectul Flora Flora Gut Flora, despre care echipa spune că este unul dintre cele mai mari studii la nivel de populație pentru a evalua variația microbiotei intestinale în rândul persoanelor sănătoase.
Microbiomul intestinal este format din zeci de miliarde de microorganisme, inclusiv cel puțin 1.000 de specii bacteriene și poate cântări până la 2 kg.
În timp ce aproximativ o treime din microbiota intestinală este comună majorității oamenilor, aproximativ două treimi sunt specifice fiecărui individ. Ca atare, cercetătorii sunt interesați de modul în care microbiomul intestinal poate avea impact asupra sănătății umane.
69 de factori identificați care afectează microbiomul intestinal
Pentru studiul lor, prof. Raes și colegii au analizat eșantioanele de scaun a peste 1.000 de persoane sănătoase din Belgia, care făceau parte din intestinul flamand intestinal flamand Proiect Flora.
Prin analiza lor, echipa a identificat 69 de factori care sunt legați de diversitatea sau compoziția microbiotei intestinale, mulți dintre ei fiind asociați cu timpul de tranzit – cât timp durează pentru a se muta de la gură la gură la Sfârșitul intestinului – dieta, consumul de medicamente, sexul, vârsta și sănătatea generală.
Cercetătorii și -au combinat apoi rezultatele cu cele ale altor analize de pe glob, de la care au identificat 14 specii bacteriene care alcătuiesc Microbiota prezentă în intestinul fiecărei persoane.
Prof. Raes notează că majoritatea studiilor s -au concentrat asupra modului în care diversitatea microbiotei intestinale influențează dezvoltarea bolilor specifice.
„Cu toate acestea, analizarea florei intestinale„ medie ”este esențială pentru dezvoltarea diagnosticelor și medicamentelor bazate pe bacterii intestinale”, spune el. „Trebuie să înțelegeți ce este normal înainte de a putea înțelege și trata bolile.”
Timpul de tranzit, berea și ciocolata neagră influențează puternic microbiota intestinului
Timpul de tranzit s -a dovedit a fi cea mai grea influență asupra compoziției microbiotei intestinale, potrivit cercetătorilor și a dietei – în special aportul de fibre – De asemenea, s -a găsit că joacă un rol cheie.
Interesant, echipa a constatat că s -a constatat că aportul de ciocolată neagră conducând prezența unei populații bacteriene specifice, iar aportul de bere a fost, de asemenea, o influență cheie asupra compoziției microbiotei intestinale.
Susținând studiile anterioare, cercetătorii au găsit, de asemenea, o legătură între utilizarea medicamentelor și compoziția microbiotei intestinale; Utilizarea de laxative, antibiotice, medicamente pentru febră de fân și hormoni folosiți pentru controlul nașterii sau simptomele menopauzei afectează diversitatea microbiotei intestinale.
Contrar cercetărilor anterioare, echipa a constatat, de asemenea, că metoda de livrare la naștere sau dacă un individ a fost alăptat ca un copil nu a influențat compoziția microbiotei intestinale la vârsta adultă.
În ceea ce privește evaluarea datelor din studiul olandez Lifeline, cercetătorii au descoperit că au putut să -și reproducă rezultatele; Aproximativ 90 la sută dintre factorii pe care i -au identificat că influențează microbiota intestinală au fost prezenți în cohorta olandeză.
„O astfel de replicare adaugă o cantitate extraordinară de robustete la rezultate”, notează prof. Raes.
În plus, din analiza lor a cohortei olandeze, cercetătorii au descoperit că laptele de unt a fost un influencer cheie pentru compoziția microbiotei intestinale.
Rezultatele acestui proiect în curs au implicații importante pentru cercetările viitoare asupra bolilor umane, potrivit echipei.
„Aceste rezultate sunt esențiale pentru studiile despre boli. Boala Parkinson, de exemplu, este de obicei asociată cu un timp de tranzit intestinal mai lung, care la rândul său are impact asupra compoziției microbiotei.
Așa că pentru a studia microbiota în boala Parkinson, trebuie să țineți cont de asta. Acestea și multe alte observații pot ajuta oamenii de știință în cercetările lor în terapii viitoare. ”
prof. Jeroen Raes
În timp ce cercetătorii spun că rezultatele lor au aruncat o lumină importantă asupra factorilor ar putea influența compoziția microbiotei intestinale, ei observă că există mult mai multe de învățat; Rezultatele lor explică doar aproximativ 7 la sută din variația microbiotei intestinale.
Cercetătorii estimează că aproximativ 40.000 de probe de scaun uman vor trebui colectate înainte de identificarea unei imagini întregi a compoziției microbiotei intestinale, iar acest lucru speră să obțină cu proiectul Flora Flora Gut.
Aflați mai multe despre modul în care microbiomul intestinal influențează sănătatea.
- Sănătate publică
- Gastrointestinal/gastroenterologie
- Boli infecțioase/bacterii/virusuri
- Nutriție/dietă
Compusul de bere scade creșterea în greutate și scade colesterolul
Sindromul metabolic este o afecțiune de sănătate care afectează aproximativ 34% dintre adulții din SUA, punându -i în pericol pentru boli cardiovasculare, diabet, accident vascular cerebral și alte boli. Acum, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Oregon spun că un flavonoid găsit în hamei și bere ar putea reduce creșterea în greutate și ar putea îmbunătăți markerii sindromului metabolic.
Rezultatele studiului sunt publicate în revista Archives of Biochimie și Biofizică.
Cercetătorii – conduși de Cristobal Miranda, un profesor asistent de cercetare la Universitate – a găsit niveluri de admisie specifice ale flavonoidului hamei, numit Xanthohumol, care a îmbunătățit markerii sindromului metabolic la șoarecii de laborator.
Conform Asociației Americane a Inimii (AHA), cauzele care stau la baza sindromului metabolic sunt supraponderale și obezitate, inactivitate fizică și factori genetici. Riscurile asociate cu afecțiunea pot fi reduse prin scăderea greutății, creșterea activității fizice și consumul unei diete sănătoase pentru inimă.
Fiind diagnosticat clinic cu trei sau mai multe din mai multe afecțiuni este ceea ce definește sindromul metabolic. Aceste afecțiuni includ: obezitatea abdominală, lipidele crescute, hipertensiunea arterială, rezistența la insulină sau toleranța la glucoză afectată.
Cercetătorii notează că obezitatea și tulburările sale aferente reprezintă până la 10% din cheltuielile de asistență medicală din SUA.
Anterior, Xanthohumol a fost cercetat pentru beneficiile sale potențiale pentru sănătate, alături de alte flavonoide găsite în ceai, usturoi, ciocolată, mere și afine.
la începutul acestui an, un studiu publicat în BMJ a sugerat să mănânce mai multe fructe și legume bogate în flavonoide pentru a preveni creșterea în greutate, de exemplu.
xanthohumol a redus nivelul colesterolului și insulinei LDL la șoareci
Pentru a investiga ce niveluri de xanthohumol au un efect asupra sindromului metabolic, cercetătorii au dat diferite niveluri de flavonoid la șoarecii de laborator care au fost hrăniți alimentate o dietă bogată în grăsimi.
Rezultatele au arătat că, în comparație cu animalele cărora nu li s -a administrat niciun xanthohumol, șoarecii de laborator cărora li s -a administrat cea mai mare doză au avut o reducere de 80% a colesterolului LDL – sau „rău”. În plus, nivelurile lor de insulină au scăzut cu 42%, iar nivelurile lor de IL-6, care este un biomarker al inflamației, a scăzut cu 78%.
Mai mult, cercetătorii au descoperit că, deși șoarecii având în vedere flavonoidul erau încă încă Creșterea – pentru că mânca o dietă bogată și deveneau obezi – greutatea lor a crescut cu 22% mai puțin decât cei care nu au primit xanthohumol. Acest lucru este în ciuda faptului că toți au mâncat aceeași cantitate de mâncare.
Interesant, cercetătorii spun că consumul flavonoidului pare să crească consumul de oxigen și rata metabolică, ceea ce are implicații majore pentru controlul greutății.
Comentând concluziile lor, Miranda spune:
„Este prima dată când am văzut un compus cu potențialul de a aborda atât de multe probleme de sănătate. Acestea au fost îmbunătățiri foarte dramatice. ”
Prin studiu, cercetătorii au fost, de asemenea, capabili să identifice unul dintre mecanismele flavonoidului. Aparent, scade nivelul plasmatic al PCSK9, care este o proteină care acționează asupra nivelului de colesterol.
Ei speră că scăderea nivelului acestei proteine va ajuta la ștergerea colesterolului LDL din sânge.
cantitate prea mare pentru a obține prin aportul dietetic obișnuit
Înainte de a utiliza acest studiu ca o trecere gratuită pentru a bea cantități abundente de bere, cu toate acestea, cercetătorii sugerează să se uite atent la dozele utilizate în Studiul.
Deși xanthohumol se găsește în mod natural în hamei și bere, studiul a folosit 60 mg pe kg de greutate corporală pe zi, care este echivalentul uman de 350 mg pentru o persoană care cântărește 70 kg (154 lbs) pe zi .
Pe scurt, acest lucru ar însemna că un adult uman ar trebui să bea 3.500 de picturi de bere în fiecare zi pentru a obține aportul corect, așa cum este raportat în studiu. Deși acest lucru nu ar fi posibil – sau recomandabil să se întreprindă – cercetătorii spun că această cantitate de xanthohumol ar putea fi obținută printr -un supliment alimentar.
Deși rezultatele lor sunt foarte promițătoare, cercetătorii notează că trebuie efectuate mai multe cercetări pentru a arăta siguranța și eficacitatea la om.
„Lucrările sunt încă necesare pentru a demonstra în continuare siguranța dozelor mari de xanthohumol”, spune prof. Fred Stevens, autorul corespondent, „dar dozele de 15-30 de ori mai mari decât ne-am folosit deja, au fost deja date pentru animale fără probleme aparente. ”
El adaugă că „acest lucru ar putea oferi un tratament eficient pentru sindromul metabolic la un cost foarte mic.”
Știri medicale de astăzi au investigat anterior modul în care consumul de alimente mai bogate în flavonoide ar putea reduce riscul de disfuncție erectilă la bărbați.
- Cardiovascular/cardiologie
- Nutriție/Dietă
- Obezitate/Pierdere în greutate/Fitness
a fi leneș ar putea să -ți micșoreze creierul
Cercetări efectuate la Boston University School of Medicine din Massachusetts arată o relație între nivelurile de fitness în vârsta mijlocie și volumele creierului mai târziu în viață. Cei cu o fitness fizic mai slab au avut creiere mai mici 20 de ani mai târziu.
Fitnessul fizic poate fi dificil de realizat și de întreținut, dar știm cu toții că este ceva ce trebuie să ne străduim să facem.
Beneficiile fitnessului sunt bine cunoscute, iar fiziologia din spatele acestor beneficii este, în mare parte, bine înțeleasă.
Menținerea activă poate evita o multitudine de boli, inclusiv boli de inimă, diabet, obezitate, hipertensiune arterială și accident vascular cerebral.
În plus, fitnessul menține nivelul colesterolului, îmbunătățește calitatea somnului și ajută la prevenirea unor tipuri de cancer. Este cu adevărat cadoul care continuă să dea.
Un nou studiu, publicat în Neurologie, adaugă dovezi suplimentare despre încă un beneficiu helth al fitnessului – menținerea mărimii creierului la vârsta mai mare.
Cercetarea, realizată de Nicole Spartano, a folosit date din studiul Framingham Heart. În total, 1.583 de participanți, cu o vârstă medie de 40 de ani și fără demență sau boli de inimă, au făcut un test de alergare pentru a -și evalua starea de fitness.
la douăzeci de ani în linie, aceiași indivizi au fost din nou examinați pentru fitness și au fost luate scanări RMN produsrecenzie.top. Fitnessul a fost evaluat prin măsurarea duratei de timp în care a fost nevoie de ritmul cardiac pentru a crește la un anumit nivel.
Fitness mai scăzut, creier mai mic
Echipa a constatat că pentru fiecare opt unități scăzute a performanței la studiul de fitness, volumele creierului au scăzut ca mărime echivalentă cu îmbătrânirea suplimentară de 2 ani. Când persoanele cu boli de inimă și cei care iau beta -blocante au fost eliminați din ecuație, o scădere similară a fitnessului a echivalat la îmbătrânirea suplimentară de 1 an.
Spartano explică concluziile:
„Am găsit o corelație directă în studiul nostru între fitnessul slab și volumul creierului decenii mai târziu, ceea ce indică îmbătrânirea accelerată a creierului.”
Studiul este observațional, deci se pot trasa doar asociații, dar rezultatele fac o lectură interesantă.
Următoarea întrebare este, desigur, cum lipsa de fitness ar putea afecta volumul creierului. Medical News a întrebat astăzi Spartano ce mecanisme crede că ar putea influența acest tip de schimbare neurologică, iar ea a spus:
„Din alte studii, știm că programele de antrenament pentru exerciții fizice care îmbunătățesc starea de fitness pot crește fluxul de sânge și livrarea de oxigen la creierul și îmbunătățește neuroplasticitatea pe termen scurt.
Pe parcursul unei vieți, aceste mecanisme pot avea un impact asupra îmbătrânirii creierului și pot preveni scăderea cognitivă la vârsta mai mare. ”
Ea continuă să spună că„ este probabil că este posibil ca ca și cum să Mulți factori de stil de viață au un efect asupra îmbătrânirii creierului, nu doar a fitnessului. ” Creierul și relația sa cu corpul sunt complexe; Orice lucru care își schimbă anatomia brută este probabil să fie la fel de complexă.
Exercițiu și creierul îmbătrânit
Deși acest studiu examinează efectele fitnessului la vârsta mijlocie și implicațiile pentru dimensiunea creierului la vârsta mai mare, alte cercetări au arătat că nu este niciodată prea târziu pentru ca creierul tău să beneficieze de exerciții fizice.
Un mic studiu, publicat în 2006, folosind tineri de 60-79 de ani, a analizat efectul a 6 luni de exerciții aerobe asupra mărimii creierului. Cercetătorii au descoperit că, în comparație cu un grup de control care a făcut exerciții de întindere non-aerobe, atât materia albă, cât și cea cenușă a crescut în volum.
Un alt studiu din 2013 a constatat că un program de fitness de 12 săptămâni pentru tinerii sedentari de 57-75 de ani a îmbunătățit fluxul de sânge cerebral în repaus și performanța în sarcinile de memorie. Se pare că doar o cantitate mică de exerciții fizice pot face schimbări pozitive semnificative în creierul tău.
Studii mai mari în viitor vor desprinde, fără îndoială, mecanismele în joc. În această privință, Spartano a declarat pentru MNT că în prezent lucrează la studii ulterioare care investighează modul în care „schimbările în activitate de -a lungul duratei de viață afectează sănătatea creierului”.
Pe măsură ce americanii trăiesc vieți mai lungi, iar vârsta medie a populației crește, știința de a menține mai sănătoasă și mai strălucitoare pentru mai mult timp devine din ce în ce mai importantă.